Wie zijn wij

Wie zijn wij


Herman Peters Interiordesign is een internationale studio onder leiding van de gerenommeerde Interieur Architect Herman Peters. Onze studio specialiseert in het volledige proces van concept en bouw tot interieur en afwerking.

Ons onderscheidende kenmerk is de aandacht voor detail wat niet alleen resulteert in indrukwekkende en unieke artistieke creaties maar ook praktische interieurs voor het hele gezin.

Wij ronden het project niet alleen af met het meubilair, ons team van gespecialiseerde aannemers, leveranciers en ambachtslieden geven ons de mogelijkheid om uw te helpen in het volledig opnieuw inbeelden van uw woning.

;

Hoe wij werken


Ons ontwerpproces begint in onze Amsterdamse studio met een kop van onze eigen geroosterde koffie, waar wij uw wensen kamer voor kamer doornemen.
Onze projecten zijn als haute couture kleren, die door geen enkele andere huiseigenaar geëvenaard worden. Hoe cliënten het dagelijks leven doorbrengen in de woning nemen bepaalde essentiële eigenschappen met zich mee die Herman Peters uitdrukt in functionaliteit.

Door u mee te nemen op deze reis halen wij het uiterste uit uw project. Omdat wij beide uiteraard niet tevreden zijn tot het laatste detail goed staat, van de architectuur tot de stiksels op uw stoelen. Zoals Massimo Vigneli bewees: “Stijlen komen en gaan. Maar degelijk ontwerp is een taal, niet een stijl” Wanneer ons ontwerp is afgerond laten wij het voor ons spreken dat onze klus geklaard is.

Wat wij doen


Turnkey ontwerp en productie is onze specialiteit. Wij plannen en creëren niet alleen interieurs maar leefomgevingen die comfortabel, veilig en esthetisch zijn. Van de vloeren tot de kroonluchters, alles functioneert samen zoals het menselijk lichaam dat doet; in fases beginnend bij de materialen tot het samenkomen van het eindproduct.

Wij transformeren ontwerpen en laten deze werken als machines die functie en pracht combineren om perfectie vorm te geven.

WordPress Lightbox Plugin