Estate Laren – Nederland

i
WordPress Lightbox Plugin

Estate Laren – Nederland


De Villa is gelegen in een bosrijke omgeving in het Gooische Laren. Bij aankomst zijn we direct onder de indruk van de prachtige locatie. De villa grenst, via een riante tuin met zwembad en poolhouse, aan een gedeelde weide en een bosweg, waardoor er aan de achterzijde een vrij uitzicht is over het groen. Het vele groen vormt het perfecte decor voor de architectuur van het gebouw, dat zich kenmerkt door een Gooisch karakter: witte muren, een rieten dak en mooie details.

Het interieur ademt een sfeer van elegantie en luxe door de keuze voor levendige kleuren, rijke materialen en mooie details. Iedere ruimte heeft daarbij een eigen accent gekregen, door te zoeken naar bijzondere combinaties van kleuren en materialen binnen de gekozen sfeer. Dit is al merkbaar bij binnenkomst via de riante entree van de woning. Hier bedacht Herman onder meer een grote vide met een statige, op maat gemaakte trap en plafondhoge kastenwanden, bekleed met leer, die zorgen voor een rijk gevoel.

Via grote taatsdeuren bereiken we de woonkeuken. We hebben gekozen voor een groot eiland met natuurstenen blad en een lange kastenwand voor de apparatuur, waarin een mooie nis is verwerkt. Boven het eiland hangt een opvallende lamp met stenen. Een lekker kopje koffie kunnen de bewoners zetten in de speciaal daarvoor ontworpen koffiebar, uitgewerkt in leer met metaal. De grote eettafel is gemaakt van versteend hout; een robuust materiaal dat heel mooi contrasteert met de ranke tafelpoten. Mooie accessoires, zoals de pot met groen en het kleurrijke kunstwerk aan de wand, maken het geheel af.” Aansluitend op de living vinden we een sfeervol ingerichte tv-kamer, smaakvol aangekleed met een heerlijke luxe bank en een extra groot tv-scherm.

Via de grote trap in de hal bereiken we de eerste etage. Hier creëerde we onder meer een master bedroom met inloopkast in een chique lederlook, aangevuld met een prachtig behang met turquoise velvet details. Aangrenzend is een royale badkamer gemaakt, ook hier is alles tot in de details uitgedacht. Het grote bad is zo gepositioneerd dat er een mooi uitzicht is over de buitenruimte. Hetzelfde niveau van luxe vinden we terug in drie riante kinderkamers.

Beneden aangekomen vinden we de wijnkelder met een voor die ruimte constante perfecte temperatuur, hiervoor ontwierp Herman onder meer een riante kast voor de vele mooie wijnen en een sfeervolle zitplaats om deze te nuttigen. Een andere mooie ruimte in het souterrain is de wellness. Door de keuze voor natuurlijke materialen heeft ook deze ruimte een eigen accent gekregen. De sauna is volledig op maat gemaakt in een bij de ruimte passende, donkere kleur. Ook de douche is enorm sfeervol, dankzij een natuurstenen wand met mooie waterval en indirecte verlichting. Aansluitend vinden we nog een grote sportruimte. Opvallend is de achterwand met daarop een afbeelding van een boksring, waardoor je het idee krijgt onderdeel uit te maken van een bokswedstrijd.