Wie zijn wij

Wie zijn wij


Herman Peters Interiordesign bestaat uit een internationaal team van interieur architecten, bouwkundige architecten en stylisten die onder leiding van Herman Peters volledige projecten realiseert van interieur en architectuur tot de afstyling. Herman Peters Interiordesign heeft unieke ontwerpen gerealiseerd in Nederland maar ook in Moskou, Wenen, München, Côte d’Azur en Barcelona in de kenmerkende samenwerking met lokale en internationale specialisten.

 

;

Ons doel


Het creëren van een creatieve en praktische leefomgeving die in overleg en naar de persoonlijke wensen van de opdrachtgever op maat word gemaakt en waar hij zich helemaal thuis kan voelen maar ook verrast zal worden. Wij zoeken altijd naar de juiste balans in een interieur uitgaande van het huis, de omgeving en natuurlijk het allerbelangrijkste, De opdrachtgever. Wij nemen de opdrachtgever graag bij de hand om samen door het hele creatieve proces te lopen met als doel hun ultieme droomhuis te realiseren.

Ons kenmerk


Wij kenmerken onszelf doordat we altijd streven naar een harmonieus en sfeervol interieur met daarin een aantal verrassende elementen. Tevens zijn wij altijd op zoek naar creatieve detailleringen en oplossingen in zowel onze architectuur als interieur die de samenhang versterkt zonder dat dit leidt tot overdaad.

 

Hoe werken wij


Wij nodigen u graag uit in onze Studio in Amsterdam maar wij komen ook graag bij u op bezoek om vrijblijvend uw project en uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we u een compleet en passend voorstel doen voor onze werkzaamheden. Wij hebben een enorme ervaring in alle facetten van ontwerpen, bouwen en het realiseren van projecten. Wij werken dan ook niet alleen met u maar staan ook naast u tijdens dit creatieve, uitdagende maar ook complexe proces om tot een fantastisch eindresultaat te komen.

 

WordPress Lightbox Plugin